Mi a baja az SD HC karimnak?
Vettem egy Transcend 8gb-os SD HC 6 class karit, 6100Ft-ért,és mikor másolni akarok rá valamit akkor kiírja h a lemez írásvédett.
Utána olvastam a dolognak és kiderült hogy félre kell húzni egy kis pöcköt a kártyán, félrehúztam nem lett jobb tőle, utána láttam h a kártyán rajta van a "lock" felirat , vagyis mikor félrehúztam akkor tettem írásvédetté+ videót sem tudtam akkor csinálni ( mivel kamerában van a kártya).
Szóval a lényeg h mindkét állásban kipróbáltam a kártyát és nem enged se törölni se formázni se másolni rá cuccokat.
Jah és ma jött meg a cucc , kb 1órás a kártya és van rá 10 év garancia.
Ötlet?
Lehet attól van ez a baj, hogy nem kompatibilis egymással a két eszköz.
Mivel az SDHC kártya csak külsőleg néz ki úgy mint a régi SD kártya, de szerkezetileg már nem mivel az SD kártyákat 2GB-ig lehet készíteni.
Egészen biztos h kompatibilis mivel direkt megnéztem a használati utasításban, és benne van h SD/SD HC támogatás 32gb-ig.
HD videókameráról van szó.
Nah az faxa..
Köszi
Nah akinek hasonló problémája van annak mondom hogy:
Vennem kellett egy SD/SDHC kártya olvasót,1700FT-ért találtam is egyet a legközelebbi számtech boltban, azon keresztül lehet rátölteni a filmeket/képeket/zenét bármit , és csak azon keresztül lehet megformázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!