Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baja az SD HC karimnak?

Mi a baja az SD HC karimnak?

Figyelt kérdés

Vettem egy Transcend 8gb-os SD HC 6 class karit, 6100Ft-ért,és mikor másolni akarok rá valamit akkor kiírja h a lemez írásvédett.

Utána olvastam a dolognak és kiderült hogy félre kell húzni egy kis pöcköt a kártyán, félrehúztam nem lett jobb tőle, utána láttam h a kártyán rajta van a "lock" felirat , vagyis mikor félrehúztam akkor tettem írásvédetté+ videót sem tudtam akkor csinálni ( mivel kamerában van a kártya).

Szóval a lényeg h mindkét állásban kipróbáltam a kártyát és nem enged se törölni se formázni se másolni rá cuccokat.

Jah és ma jött meg a cucc , kb 1órás a kártya és van rá 10 év garancia.

Ötlet?

2009. jún. 12. 20:52
 1/5 anonim válasza:

Lehet attól van ez a baj, hogy nem kompatibilis egymással a két eszköz.

Mivel az SDHC kártya csak külsőleg néz ki úgy mint a régi SD kártya, de szerkezetileg már nem mivel az SD kártyákat 2GB-ig lehet készíteni.

2009. jún. 12. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Egészen biztos h kompatibilis mivel direkt megnéztem a használati utasításban, és benne van h SD/SD HC támogatás 32gb-ig.

HD videókameráról van szó.

2009. jún. 12. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha több eszközben is ugyanezt a hibát produkálja, akkor miindenképp vissza kell vinni gariba. Könnyen lehet, hogy szimplán egy gyártási hiba eredménye.
2009. jún. 12. 23:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Nah az faxa..

Köszi

2009. jún. 13. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Nah akinek hasonló problémája van annak mondom hogy:

Vennem kellett egy SD/SDHC kártya olvasót,1700FT-ért találtam is egyet a legközelebbi számtech boltban, azon keresztül lehet rátölteni a filmeket/képeket/zenét bármit , és csak azon keresztül lehet megformázni.

2009. jún. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!