Létezik valami weblap vagy program amivel meg tudom nézni, hol esik most a hó a világban?
Unatkoztam, és rátaláltam erre az oldalra:
De bár beírtam vagy 20 különböző várost, és sehol sem esik a hó!
Tudom nevetséges, de azt akarom, hogy Yes-t írjon ki :D
Na szóval ennek kapcsán jutott eszembe, hogy mivel magamtól nem tudok olyan várost, ahol most esik a hó, jó lenne valami weboldal (állítólag a Google Earth jó erre, de letöltöttem és olyan nehezen működik, így ezt csak legleglegleglegvégső esetben szeretném használni).
Tehát kérlek, ajánljatok nekem valamit, mert úgy gondolom ez a későbbiekben is jól jönne, mindig érdekelt az ilyesmi.
Én rákerestem, de nem találtam semmi használhatót.
Jelentem, előrelépést értem el a "játéknál" (mert gondolom ezt nem lehet vészesen komolyan venni).
Владивосток (Vlagyivosztok) !!!
No snow is falling. Sigh
... but there’s just a chance it will be snowing soon: Snow is predicted for Friday! Csak el ne felejtsem pénteken és szombaton is megnézni! :DD
Is it snowing in yet?
You can type a UK postcode, a US zipcode or any town name.
No
No snow is falling. Sigh
... but there’s just a chance it will be snowing soon: Snow is predicted for Tuesday, Wednesday, and Thursday!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!