Megjelent az új Ipad3 ha megrendelném 500 dollálért tudnám itthon használni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenki jönni fog hogy olcsóbb meg minden de tudnám itthon használni?2012. márc. 12. 16:22
1/2 anonim válasza:
Nem.
Mivel nem kártya független törés meg nincs hozzá sőt a Turbo simek sem támogatják még.
2/2 anonim válasza:
1. nem kötelező sim kártyát tenni bele, anélkül tudod használni
2. ez nem olyan mint egy telefon, szerintem tudnád használi bármilyen sim kártyával (ha az $500-os verziót veszed, ahhoz ugyanis amerikában sem jár sim kártya se semmilyen szolgáltató)
én is ezt tervezem, én meg a töltőn gondolkodom, hogy itthon tudok-e venni hozzá kábelt és hogy működne-e (ott 110V van a konnektorban itthon meg 230V)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!