Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha Amerikából hozatok egy...

Ha Amerikából hozatok egy Iphone-t akkor itthon tudom használni? Mert hallottam olyanról hogy van benne valami chip ami miatt nem tudnám.

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 12:02
 1/2 anonim válasza:
Tudnád használni, csak nem magyar lenne, ezért csak annyi lenne utána a dolgod, hogy valakivel megcsináld a magyarosítást.
2012. febr. 16. 15:32
 2/2 anonim válasza:
Teljes mértékben működni fog, hisz én ott voltam és onnan hoztam haza még anno az x10 -et, kifüggetlenitettem és nagyszerüen működik a mai napig(3éve) Egyébként még 3éve IPhone 3G nemlehetett kifüggetleniteni valamiért kettő fajta volt belőle termékódtól vagy mitől függött, de már akkor is megoldták szówal nemlátom akadályát. Fog működni, nyugottan hozzas!
2012. márc. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!