Linkelnétek olyan laptopokat játékra, ami 150eFt értékben van?
Whááá és biztos videokártya szaggató, memória füstölő játékokkal játszottál.
Én elhiszem, hogy 1-2 jól optimalizált játék minimumon-közepesen elszaladgált rajta 800*600-on, de ha ráeresztek egy olyan játékot, ami megköveteli a vasat, akkor egy ilyen árfekvésű laptop befosik.
Ha meg leírod, hogy JÁTÉKRA KELL laptop és erre 150.000 Forintot szánsz...hát hogy is mondjam... :P
Pontozzál le nyugodtan, engem ez nem zavar.
De téged nagyon zavarni fog, amikor felteszed nyálcsorgatva valamelyik mai játékot és minimum beállítások mellet is kihányja a procit a gép.
Ha mégis asztali gép kellene, szólj szívesen segítek összerakni egyet.
@22:09: Hagyd, ő jobban tudja úgyis.
A laptop NEM játékra való.
Igen, LÉTEZIK gamer laptop, de az olyan 300.000 Ft-nál KEZDŐDIK árban.
Ja és, hogy tisztában legyél vele, azért mert mondjuk egy aknakereső elfut a gépen, az nem lesz gamer laptop.
"nem azt kérdeztem mi nem indulna , hanem melyik lenne a legjobb gép ebben a kategóriába."
Szerintem meg a kérdés vagy inkább kérés így szólt:
"Linkelnétek olyan laptopokat játékra, ami 150eFt értékben van?"
Ha már lepontozod azokat akik hasznos válaszokkal látnak, el, akkor legalább tudjad, hogy milyen kérdést tettél fel.
22:09
igazából 1024 en játszottam,meg 1366 on,
igazából kinéztem egy toshiba l750-1h3 at szerinted milyen lenne ebbe az árkategóriában , vagy ennyiért tudnál jobbat?
De mi a franccal játszottál? Írd már le
Amúgy a GT 520M kb irodai feladatokra jó. A proci is gyenge a mai játékok igényeinek. Régebbi játékokkal, meg COD-al játszhatsz vele minimumon, de egy durvább játéktól agyonfossa magát az egész.
Nem rossz amit belinkeltél, de én már belinkeltem az elején, hogy szerintem mit kellene venned, ha ennyire ragaszkodsz a laptophoz:
HP Pavilion g6-1213eh A5Q03EA a gép neve
Ezt még bővítheted a későbbiekben memóriával mivel egy darab 4 gigás kari található benne továbbá egy crossfire-s ati kártya, ami szintén jó pont.
Játékra így se valami nagy durranás, de ennyiért ez van.
A Modern Warfare sorozat még a fűnyírómon is maxon elmegy... xD
De viccet félre téve még a régi P4-es gépem is viszi egy Radeon 9550-es társaságában.
Nem egy nagyon gépigényes játék. Főleg nem kis felbontásban (1024*768 stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!