Linkelnétek olyan laptopokat játékra, ami 150eFt értékben van?
Hát ez nem igazán egy gamer laptop.
Mondok egy régi bölcsességet: ha játszani akarsz ne laptopot vegyél, hanem asztali gépet, ugyanis a laptop (bár létezik izomállat fajta is) alapvetően nem erre lett kitalálva míg egy asztali gép képes kiszolgálni az ember ilyesfajta igényeit.
De nézd csak meg, hogy 150.000-ért milyen laptopot és/vagy asztali gépet tudsz venni!
De ha mindenáron laptopot akarsz akkor pl.: ezt tudom ajánlani:
Pedig van benne igazság, de mindenki a saját maga tapasztalja meg ugye, amikor már mindegy...
Én a helyedben még a konzolon is elgondolkoznék.
Amúgy meg nézz szét ezen az oldalon www.ipon.hu
"ilyen sz.rságokat ne írjatok, hogy játékra nem való a laptop, ez a legnagyobb hülyeség amit hallottam."
Minek neked laptop, ha ezt se tudod?
Bármikor összedobok neked nagyon szívesen egy asztali gépet 150-ért egy ugyanilyen árfekvésű új laptop ellenfeleként, de szerintem neked nem tetszene a végeredmény.
Kaphatsz jó gamer laptopot, de ne ebben az árkategóriában keresgélj szerintem...
mindenkit lepontozok mivel, látszik hogy nem értitek:D
3 éve vettem egy dell laptopokat, akkor 140 ért, dual core 2ghz, intergrált vga, 2gb ram, és eddig mindent elvitt mediumon,alapon, és semmi baja se volt napi 12 óra játék , 24 óra online idő miatt, szal nőjetek fel,és fejlődjetek, mert a világ elmegy melletted.
Azt persze nem mondom, hogy 150ért jobb laptopot kapok mint asztalit, mert az hülyeség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!