Segíítség! Miért függesztették fel a facebook profilom? Vissza kapom még?
Nem akarok másikat csinálni, mert volt 2000 ismim, és már nem tudnám mind visszakeresni, és olyan jót beszélgettem a legtöbbjükkel, és nem tudom miért tiltottak le, Tegnap nem léptem be, lehet h ezért? És vissza kapom még? Írtam a facebook admin.-nak, egy sorba magyarul is meg angolul is.... hogy miért tiltottak le?!
Nem CSIÁLTAM SEMMIT, azért, meg mert sok az ismim, és mindenkit visszaigazolok, még nem tilthatnak le.. nem?
Your account has been temporarily suspended
Suspicious activity has been detected on your Facebook account and it has been temporarily suspended as a security precaution. It is likely that your account was compromised as a result of entering your password on a website designed to look like Facebook. This type of attack is known as phishing. EZT IRJA KI NEKED IS?
Na szóval részletesen leírom: Ezt a szöveget akkor írja ki, hogy ha más gépről, telóról belépsz, és ezt észlelik. Ilyenkor letiltja, és általában egy jelszócsere megoldja a problémát.
Menj a facebookra és kattints az elfelejtettem a jelszavam cuccra, és csináld végig amit kell. Ha sikerült szólj
Am ha belépnék nekem csak ennyit ír ki:
Fiók letiltva
A fiókod felfüggesztésre került. Ha kérdésed lenne, látogasd meg a GYIK oldalunkatitt
(Bocs, a másikra azt mondtam hogy "ja" de már nem emlékeztem)
Most akkor nem fog működni a jelszócsere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!