Asus laptopon nem lehet filmet nézni?
Figyelt kérdés
Kicsit zavarban vagyok, hülye voltam és vettem egy asus laptopot, mert azt hittem lehet rajta filmezni netezni ilyesmi.. De persze nem! Elindítom a filmet de nem lehet nézni mert szaggat nem is kicsit. Vlc-t használok, de minden mással szar. Itt jön a jó rész, mikor elmondom hogy i7-es processzor, 8gb ram és 2gb-s videókártya van benne. Ez ilyen gyenge lenne? Játékoknál nincs baj. Driver mindenből legfrissebb.. Mit tegyek?2012. márc. 4. 23:32
1/4 anonim válasza:
Nem a gép gyenge, hanem a tulaja. Vidd el hozzáértőhöz, aki nem csak vakon kattint kettőt (telepítés), hanem képes arra is, hogy megfelelően beállítsa a lejátszódat.
2/4 zsomkovacs válasza:
Sokkal gyengébb Asus laptopom van, gond nélkül viszi a filmeket. (Igaz, én karbantartom is a rendszert, valamint megfelelően be is állítottam.) Tehát itt a hiba nem a gépben van.
3/4 anonim válasza:
Asztalon bedugva nézed?
Nekem másmilyen van, és asztalon okés volt, de vonaton nem... kiderült hogy egy idétlen rázkódásérzékelő program van rajta ami feszt megállította a vinyót, minden zötykölődésnél, de van benne olyan menüpont is, hogy az ismétlődő ütődéseket figyelmen kívül hagyja.... kikapcsoltama 3.14ba ezt a hülyeséget, és azóta tökéletes mindig minden...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy szemtelen fiú vírussal fertőzte meg a gépem ( persze nem direkt, de ez nem számít ). Nod32 szerencse hogy a gépemen van és semmit nem ér ! :D
2012. ápr. 2. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!