Hogyha laptopon a max. Felbontás 1366*768, és letöltöttem egy BluRay filmet, hiába kötöm rá a FullHD-s TV-re HDMI-vel, akkor sem lesz FullHD?
Figyelt kérdés
Köszi előre is!2010. okt. 18. 09:42
1/7 anonim válasza:
Az a laptop kijelzőjének a felbontása. Nyugodtan rákötheted, ha a videókártya bírja akkor FullHD lesz!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ennek örülök!
És mi van akkor, ha monitor kábellel kötöm rá? A TV-n akkor is a saját felbontása jelenik meg? Vagy az a kábel már nem tudja átvinni az 1080p-t?
2010. okt. 18. 10:04
3/7 anonim válasza:
Ha klónozást állítasz be a másodlagos megjelenítőnek (TV), akkor nem lesz fullHD. Ha kierjeszted az asztalt, akkor tudod majd állítani annak a felbontását 1920x1080-ra.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát sztem akkor marad a HDMI. Azért lett volna jobb a monitorkábel, mert ha rákötöm a tv-re a HDMI-t akkor nem tudom beállítani, hogy csak a kép menjen át és a hang ne (Win7). Márpedig a hangot máshova akarom küldeni... Ha erre esetleg még tudnál valamilyen megoldást, akkor azt is megköszönném, de ha nem így sokat segítettél, köszi!
2010. okt. 18. 10:20
5/7 anonim válasza:
Le kell tiltani a HDMI kimenetet. Tálcán az óra melletti ikonoknál megkeresed a hangerőszabályzó ikonját, rákattintasz jobb gombbal majd Lejátszóeszközök. Itt letiltod a HDMI kimenetet. Ettől a videójel még át fog menni a kábelen.
6/7 A kérdező kommentje:
Húú hát tényleg 1000 köszi! :)
2010. okt. 18. 16:26
7/7 minutesinanhour válasza:
Sziasztok,
mi az alapvető különbség a Full HD és a Bluray filmek között? A felbontásuk ugyanaz, méretben pedig 3-4x különbségek vannak. Továbbá nem értem azt sem, hogy mi a különbség a BD25 és a BD50 között.
Ha a laptopomon egy Full HD filmet játszok le és HDMI-n keresztül csatlakoztatom a gépet egy Full HD-s tévére, akkor akkor is "átmegy az 1080p", ha klónozva van a kép? (A monitoron és a TV-n is megjelenik a kép, nem csak a TV-n).
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!