Modern Warfare 3 vagy Battlefield 3?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam a témáról a neten. Nekem az jött le, hogy az mw3 azért elterjedtebb, mert 2005-ben (?) jött ki a cod első része, a bf 1 pedig csak később. Másik érv az mw3 mellett, hogy kisebb a gépigénye, ezért játszanak vele többen. A bf 3 is jónak tűnik, bár azzal még nem játszottam.
Nektek mi a véleményetek?
2012. febr. 29. 20:28
11/12 anonim válasza:
bf3 multijának van értelme mint egy rendes háború az mw3 quickscope amit életben elég nehéz megcsinálni camper annyi van benne mint egész magyar ország ebben az évben ki lehet jelenteni hogy a bf3 multija nagyobb sikert ért el nekem a single is bejött engem nem érdekel a story, és az emberek csak azért veszik az mw3-t mert rá van írva hogy call of duty!!!
12/12 anonim válasza:
Gratulálok, a napi hogyan torollkodjunk be egy fél éves kérdéshez címet sikeresen elnyerted. Jutalmadat bármelyik coop áruházban átveheted.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!