Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Modern Warfare 3 vagy Battlefi...

Modern Warfare 3 vagy Battlefield 3?

Figyelt kérdés

Sokat olvasgattam a témáról a neten. Nekem az jött le, hogy az mw3 azért elterjedtebb, mert 2005-ben (?) jött ki a cod első része, a bf 1 pedig csak később. Másik érv az mw3 mellett, hogy kisebb a gépigénye, ezért játszanak vele többen. A bf 3 is jónak tűnik, bár azzal még nem játszottam.

Nektek mi a véleményetek?

2012. febr. 29. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem 2005-ben jött ki az első rész, és a battlefield se maradt le sokkal. Stílusbeli különbség van, a battlefield inkább szimulátorra hajaz, a cod pedig reakció időre, ott nem szükséges a taktika ahhoz, hogy jó legyél.

Nekem mindkettő tetszik de bf3 mellett döntöttem.

2012. febr. 29. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:

A COD-dal szinte csak 14 éves vérpistikék játszanak, meg azok, akiknek nincs elég eszük és ügyességük a Battlefieldhoz.

Összehasonlíthatatlan minőségbeli különbség van a két játék között, a BF javára.

Ha kipróbálod mindkettőt megérted.

2012. febr. 29. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez azért szerintem erős. A COD-ot így leminősíteni, főleg úgy hogy a talán a legsikeresebb multis FPS napjainkba.

Amúgy én magam edig nem szerettem a BF-et, de a BF3 meggyőzött hogy ez k*rva jó.

"mert 2005-ben (?) jött ki a cod első része, a bf 1 pedig csak később."

Az első COD ha jól tom 2003-ban érkezett, míg a BF 1942 2002-ben. Ennek utána is nézhetsz ha pontos dátumot akarsz.

Szóval szerintem mindkét sorozatban ott van ami mássá teszi, így összehasonlítani értelmetlen. Amúgy ha már taktika ott az ARMA sorozat.

Szóval szvsz MINDKETTŐ, de Mass Effect mindenek felett :)(na jó az SW KOTOR még mindig a lista vezető nálam)

2012. febr. 29. 21:43
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
MW3, szerintem, sztoriban odaver, a karakterek megnyerőek, a technológia nem olyan fullos mint a bf3-mé, de pl a COD-ban nem csesz le a progi ha alternatív útvonalat próbálok keresni, a bf3-ban ha elhagyom a "harcteret" büntet a "mission faild"-el, ez pl egy negatív dolog :/ Aztán a "rombolható" környezet nekem nem azt jelenti, hogy lukat robbantok a falba, meg a script lerobbant egy szállodát :/ a környezet rombolhatósága nálam kb. annyit jelent mint a Crysis-ban :/ A csillivilli grafika alatt egy lelketlen technokrata játék lakik sajnos :/ Ha egy kicsivel több időt fektettek volna bele sokkal jobb játék lehetett volna. Nálam a COD viszi a pálmát :/
2012. márc. 7. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4: Egy dolgot mondok: Multiplayer.

A singleplayer mindkét játéknál egy vicc.

2012. márc. 7. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
MW3 úgy sz*r ahogy van, semmiképp se jó. BF3 ezerszer jobb, de úgy eleve a MW3 önmagában is rossz, erről Youtube-n tudakozgathatsz ;)
2012. márc. 10. 13:41
 7/12 anonim válasza:
Nekem mind a 2 megvan PS3-ra. Egyikkel sincs különösebb bajom. De az MW3 valahogy több mindent nyújt. Spec ops mission, survival mode, multiplayer, campaign, 1v1 vagy több.
2012. márc. 11. 10:59
 8/12 anonim válasza:
Battlefield 3,sokkal jobb.
2012. márc. 15. 08:08
 9/12 anonim válasza:
Call of Duty Modern Warfare 3 a jobb és hogy miért azért mert nem csapatban kell vinni mint a Bf3-ban
2012. márc. 18. 10:05
 10/12 A kérdező kommentje:
nekem tetszik mindkettő játék, bár mw3-at már meguntam kicsit, úgyhogy most bf3-azok majd.
2012. márc. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!