Mit vegyek 180E ért? Notebookot szeretnék, mit tudtok ennyiért ajánlani játékra?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 00:09
1/7 anonim válasza:
Mindegy, csak valami ütős ATI videókártya legyen benne, ami legalább 1 vagy 2 GB dedikált memóriával rendelkezik... jó márkák pl a Dell, Lenovo, ASUS, MSI, és a HP & Sonynak is vannak korrekt modelljei.
2/7 anonim válasza:
Notebookot nem játékra szokás használni, amin jól el lehet játszani, az 300k környékén kezdődik.
Ennyiért elég jó gépeket lehet találni, de ne elsődlegesen a játék legyen a szempont.
3/7 anonim válasza:
Talál már 180-200e körül is játékra igencsak alkalmas notebookokat. Nyilván nem ultramagas minőségen fog játszani, és nem a majd 2014-15-ben megjelenő játékokkal, de az tuti, hogy a legtöbb játékot még közepes beállításokkal is vinni fogja mondjuk egy Radeon HD 6650M kártyát tartalmazó gép, persze megfelelő processzor és RAM mennyiség (legalább 2GB, de inkább 4) mellett...
4/7 A kérdező kommentje:
2. hozzászoló hülyeség,amit írsz 3 éve vettem dell vostromat 140 ért 2011 ig minden új gamet médiumon vitt és semmi baja se volt pedig, nem is a legjobb széria
2012. febr. 27. 00:44
5/7 A kérdező kommentje:
de kérnék linkeket is ha lehet:)
2012. febr. 27. 00:46
6/7 lindmayer válasza:
evvel már szépen lehet játszani
7/7 kisvuk29 válasza:
Hülyeség,hogy a Notebook-ok nem jók játszani.Én egy HP mini netbook-on (!) szoktam GTA-zni.Nekem jobb mivel ezt bárhova vihetem játszani is.A nagy notebookokon egyenes jó játszani az enyémhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!