Mit lehetne vele csinálni hogy gyorsabb legyen?
Figyelt kérdés
Van egy Pentium 4 számitógépem!Az internet nagyon lassú pedig most lett az egész gép újratelepítve.An internet 100mps(1 megás:tudom hogy lassú az a 100mbs de akkor is gyorsabbnak kellene lennie)De iszonyat lassú mit ajánlanátok mit kellene csinálni(azon kivűl hogy új gépet venni és nagyon internetre váltani)Mit lehetne vele csinálni hogy gyorsabb legyen?2012. febr. 26. 17:13
11/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Valami árulás van, én is megmértem a speedemet, nekem is 2 Mbit alatt volt a letöltés. Pedig én nem vettem észre belassulást. Úgyhogy passz, ehhez nem vagyok elég, úgy tűnik.
12/13 A kérdező kommentje:
most akkor felhivjam a szolgáltattot( ha igen mit mondjak) ??
2012. febr. 27. 16:09
13/13 anonim válasza:
Mindenképp tisztázni kellene hogy a szerződés szerinti letöltési sebesség az ő részükről biztosított-e. Beszélj velük, semmit nem vesztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!