Azt akarom megtudni h az otlookos leveleket vissza tudom e nézni netröl?
Amennyiben úgy lett beállítva a levelezés, hogy a letöltött üzeneteket törölje a szerverről, akkor nem. (Tipikusan POP3 esetén van ez, bár ott is be lehet jelölni, hogy hagyjon másolatot a szerveren. De pl. IMAP esetén az alapértelmezés az, hogy a letöltött levelek ott vannak igazából a szerveren is.)
Amennyiben újra beállítottad az Outlookban a levelezést, és nem tölti le a leveleket újra, akkor nagy valószínűséggel a levelek elvesztek.
Hogy szerintem mi fog történni az lényegtelen. Mint írtam ez attól függ, hogy hogyan volt beállítva eredetileg a levelezés.
Most ugye felmerül a kérdés – ami az eredeti kérdésed alapján lényegtelen, de a kiegészítő kérdésed szempontjából nem mindegy –, hogy Outlook-ról van-e szó, vagy Outlook Expressről? (Az előbbi a Office csomag része, az utóbbi önálló termék, ami XP esetén része az operációs rendszernek, míg Win7 esetén külön tölthető le.)
Office esetén ugye – mivel fizetős szoftverről van szó – így vagy eredeti Office kell, vagy feltört (pl. torrent oldalról leszedett.)
Outlook Express esetén jó lenne tudni az oprendszert is. De ha jól tudom elérhető eredetiség ellenőrzés nélkül is: [link]
Amúgy érdemes megfontolni, hogy más levelezőprogramot használj. Pl.: Mozilla Thunderbird . Főleg Outlook Express esetén erősen indokolt. Outlooknál már inkább annak függvénye, hogy mennyire használod az Outlookot kizárólag levelezésre, vagy kihasználod-e a többi funkcióját (naptár, stb…).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!