Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tud a gépem gp3-at megnyit...

Nem tud a gépem gp3-at megnyitni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akarok letölteni gitártabokat, de gp3-ban vannak. Letölteni letudom, de nem tudja megnyitni. Azt írja ki, hogy nem tudja megnyitni a file-t. Mit kell letöltenem, hogy meg tudja nyitni? Légyszíves írjatok egy linket, ahol le tudnám tölteni(lehetőleg ingyeneset!) Előre is nagyon nagyon köszönöm a választ!
2009. jún. 6. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:

EZ egy trial verzió (nem probáltam ki de ezt találtam) remélem műxik:

[link]

2009. jún. 6. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sikerült letölteni, el is indul, csak az a bajom vele, hogy csak zene van. Tudok angolul, de nem tudom, hogyan kell beállítani, hogy lássam, melyik húron mit kell lefogni:S

Nem tudod, hogy kell beállítani(Bocsi, nem vagyok valami nagy számítógépzseni:) )

2009. jún. 6. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
úhh, most már le sem tudja játszani... legalábbis én nem hallom:s
2009. jún. 6. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Uhh hát én meg nem vagyok nagy gitárvirtuóz:S=)Nem tudom sajna mert még életembe nem gitároztam és nem értek hozzá:S
2009. jún. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!