Mi a véleményetek erről a mobil telefonról?
A Nokia N95-ről lenne szó. Sajnos már rengeteg helyen nem lehet kapni eredeti állapotban, csak használtan.
Nekem tetszik. Igaz, hogy wifi csak a 8GB-osban van, de nekem megérné. Jó kis telefon.
Mi a véleményetek róla? Megérné?
Egyetértek.
A telenornál már 20.000 forintért(beszámítással) lehet venni LG P500-at, szerintem azok elég jók. Ha gondolod írj egy árat, és segítünk keresni hozzá olyan telefont, amiben nem csalódsz.
Jónak jó telefon, de valami újabb modellel jobban járnál.
Eljárt felette az idő tényleg.
Hát én azért néztem ezt a telefont, mert nem szeretnék érintő kijelzőset és jó a teljesítménye. Van egy érintő kijelzősöm, de szeretném lecserélni, és nem vágyok többet hasonlóra.
Nekem tetszik ez a telefon, mert jól néz ki, a vastagsága is tetszik, a kamerája jó, és a zene lejátszásban sem túl gyenge. Tudom, hogy régebbi modell, de tetszik.
Ha tudnátok javasolni, akkor légyszíves ehhez hasonló modelleket mondjatok. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!