Hogyan lehet telefonról/T-mobil/ a Facebookra írni?
Figyelt kérdés
Ingyenes?2011. aug. 5. 22:53
1/8 anonim válasza:
A T-mobile hálózatában igen, ingyenesen lehet facebookozni, de csak a szöveges alapú verziót (képeket ha nézegetni akarsz az már pénzbe kerül). Annyi a teendőd, hogy a telefon böngészőjében megnyitod a 0.facebook.com címet. (Nekem egyébként írni is szokta felül, hogy ingyen facebook a T-Mobile HU hálózatában vagy ilyesmi)
2/8 anonim válasza:
Azért a netre elő kell fizetni, csak forgalmi díj nincs.
3/8 A kérdező kommentje:
A kezdők kezdője vagyok.Ráadásul 40+.
Inkább elméleti a kérdés,mivel láttm.hogy fiatalok írnak az üzenőfalra a mobiljukról...pl.a melóhelyről.
A tudásom odáig terjed,hogy a mobilról nem szabad "felmenni" a netre, mert az ember gatyája is rámehet.
2011. aug. 6. 14:28
4/8 A kérdező kommentje:
azért a konkrét érdeklődés,mert a jövő heti kirándulás...ami az otthonomtól 400 km lesz...tudnék írni haza-akár a facebookra-pár sort ingyen.
2011. aug. 6. 14:31
5/8 anonim válasza:
Külföldön már nem T-Mobile HU hálózatban leszel szóval ott valószínűleg nem sajnos.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem külföld...Szegedtől~Észak-Dunántúlra megyünk.
2011. aug. 6. 16:57
8/8 anonim válasza:
Amúgy nekem a napinet (vagy valami hasonló nevű) szolgáltatás napi 250 forintba kerül, ha használom. Ezért kapok 10 megát, abból el lehet lenni egy ideig.
Persze külföld az más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!