2,5 hónapos lenovo ideapadom meghibásodott.2 év gari van rá. Ilyen esetben visszavihetem? Bővebben lent!
azt vettem észre, hogy egyik nap elkezdtek akadozni a filmek... újraraktam, mindent újratelepítettem, majd azt is észrevettem, hogy csak akkor akad, ha vinyóról fut, ha külsőről, akkor nem.. meg úgy az egész gép szaggat kicsit, tökmindegy, mit csinálok.
szóval gondolom meghibásodott a vinyó. ugye ezt is megcsinálják gariba? nem lehet rajta filmezni, értitek..
meddig tartják bent a gépet? adnak cseregépet?
Az a gond, hogy a 72 órás csere már nem jöhet szóba. Lehet, hogy gyári hibás, mert 2 és fél hónap alatt nem mehet tönkre pl. egy vadiúj vinyó. Hacsak nem gagyi alkatrészek vannak benne.
Véleményem szerint a videókártya hibás, ha pedig ez integrált, háááát...
videókártya? akkor miért van az, hogy külső vinyóról még az óriásméretű atom filmek is szépen futnak, beépített vinyóról meg a kis gagyik sem?
és ennek mindenképp benne kell lennie a garanciába.. vagy megölöm magam.. ne vicceljünk már :(
Ez a gép az, itt mindent megtalálsz
ja, és akkor még drágább is volt.. :( ha nem csinálják meg, én falnak megyek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!