Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen lenne jó nekem?

Milyen lenne jó nekem?

Figyelt kérdés

Tavaszzal kapok egy notebook-ot. :)

De nem tudom milyet, milyen fajtát ? elég fiatal vagyok még (12). De tudom kezelni a notebook-ot.

Ezekkel a feltételekel melyik lenne igazán jó ? :)

- Internetezésre, és persze szöveg szerkesztésre . :)

- Ne legyen olyan hatalmas, de ne legyen kicsi.

- Ha lehet akkor inkább mellőzném a feketét. :)

- Nyári kirándulásokra is elvinném.

(egyszóval könnyű, hordozható legyen. ) :D

Szerintem ennyi !és ez a tanuláshoz kéne . :) Köszönöm előre is a válaszokat.azis nagyon jó lenne ha kiírnátok hogy miért ? :)

2012. febr. 20. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Én toshibát vagy Acer-t Samsungot vagy talán 4. helyre Asus-t ajánlanám.

1 vagy 2 gb rammal

minimum 1,86ghz-es processzor inkább intel amd helyett(intel erősebb)

És merevlemez attól függ mennyire akarsz tárolgatni rajta.

Ajánlok neked innen: [link] a másodikat és mért? intel atom processzor ami azt jelenti keveset fogyaszt és viszonylag erős hátránya 10,1 colos képernyő amit ugy kb 37-40 cm nek kellene elképzelni szerintem.

súlya 1.1kg tehát könnyű és hordozható.10/100

Akkumulátor:

3 cellás, 2200 mAh, 23 wattóra

Adapter:

40 W

viszonylag nem is fogyaszt sokat erős akkumlátora van.

a és még a 3. ikat is ajánlom ugyanazokat tudja majdnem csak az ára másabb.

Remélem hasznos voltam.

2012. febr. 20. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) szerintem nagyon kicsi 10,1-es képernyő ! ugy mondom hogy ha például valami kisebb szöveg van valahol akkor elég nehéz lesz elovasni. :)
2012. febr. 20. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor ajánlok még többet is.

Hosszútávi használatra: [link]

(1 baj,hogy fekete)De apukámat idézném ,,mindegy milyen színű a háza ha rossz a belseje."

De legeslegjobban "tiszta szívemből" ezt [link] ajánlanám miért? I3 as processzor 2.53ghz laptophoz képest eléggé jó asztali gépek 70%át elverné.

4gb ram(memória)[MInden folyamat(böngésző, játék PL metin2)Igényli a ramot az office is.

és ez 4gb ami 4x1028megabájt de ha lassúnak érzed majd tudsz belerakatni 8gb ot is.

320gb os hely van rajta mint az előbb linkelten is.15.6 colos képernyő.Wlan van benne ami wifi azaz routerre rákötve az internet,, szóródik" 20-30m-es sávban és ezt tudja fogni a notebook.Van benne webkamera tehát nem kéne azt sem venned 3-4 vagy akár 5 ezer forint spórolás.

SD kártyát is olvassa tehát ha micro sd-s a telefonod sd vé átalakítod az alakitóval amit lehet kapni mellé. és nemkell usb vel kapcsolódni.1 hangszóró van benne de gondolom elég az neked vagy vehetsz mellé.

2,6 kg-os.

Dedikált videókártya energia takarékos mert integrált funkciót is tud alkalmazás szerint váltja magát.

És ha netalán nincs usb-d akkor van bluetooth benne a notebookba. Windows 7 Professional van rajta legjobb szerintem haveromnak is ez van.Akkumulátor teljesítménye: 4400 mAh

Akkumulátorcellák száma: 6 dB

Akkumulátor élettartam: 3.1 ó

Külső áramszolgáltató : van

Akkumulátor teljesítménye: 48.8 W

AC adapter eloszlás: 90 W

Remélem tudsz a 2 közül választani.

Csak reménykedek,hogy ezt választod ez erősebb.

Hosszútávra is kb 10-12 évre is elmegy ha jól fogsz vele bánni.

2012. febr. 20. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézzünk egy gyors tesztet az általam említett 3 ról.

Ár(növekvő) Asus

Acer

Lenovo(Győztes Asus)

Leggyorsabb:(növekvő)Asus

Lenovo

Acer (de csak 1-2%al lasabb)(Győztes Acer és Lenovo)

Hely(növekvő)

Asus,Acer

Lenovo(Győztes lenovo)

Ram:Növekvő:Asus,Lenovo,Acer mivel 8gb ra bővíthető.(Győztes:Acer)

Nem jut más hozzá a gépedhez(újlenyomatolvasás)Nem a legfontosabb csak heckerek ellen véd ha ellopnák véletlenűl akkor nem tudnak bejutni.

Asus-

Acer-

Lenovo van győzött lenovo

Többi 2 re inkább jelszavas védelem.

Képméret növekvő:Asus,Acer&lenovo.

Videókártya legjobb Acerben mivel váltja magát integrált és dedikált között közben aksit is kiméli.

Webkamera Acerben a legjobb 1,3mpx-el

Hangszóró:Lenovo 2x2 es tehát 2db Acer 1 db.

Szerintem Acer lenne jó neked mivel Lenovo ban csak a hely és az újlenyomat olvasó ami drágává teszi.

De gondolom úgy se lenne neked tele 320gb Acerel se az Asus-al.

Acer a legnagyobb laptop márka.

2. A toshiba.

3. asus

4. Samsung

és így tovább

HA nem tévedek.De tuti Acer az első.Ezek között acer aztán

Asus vagy Lenovo.

2012. febr. 20. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Lenovo-ról még annyit ha ismered az IBM-et akkor annyit mondok: az IBM nagyrészét vették meg a Lenovo-sok és kínai a

gyártó tehát Made in china.

2012. febr. 20. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahha.. nagyon köszi hogy ennyi mindent leírtál.. :) nekem is tetszik ! :D jobban megnézegetem :)
2012. febr. 20. 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!