Ez az egyetemi ingyenes Microsoft - operációs rendszer hogy is van?
Ugye van az a lehetőség, hogy az egyetemi hallgatóknak biztosítanak ingyenes Microsoft op. rendszert. A Debreceni Egyetemen is meg van ez.
Ezt az űrlapot kell kitölteni. De itt ír egy 1500 ft-os lemezenkénti árat is, meg postaköltséget. Akkor nem is ingyenes?
Valaki el tudná nekem magyarázni , hogy miként zajlik ez az igénylés, hogy ingyenes -e, megéri -e? Elolvastam én róla mindent, de egy katyvasz az egész.
Előre is köszönöm!
Más megközelítésben kell nézned.
Az op.rendszer lehet ettől még ingyenes, de a díjmenetesség tárgyát, nem képezi a lemez ára (mert ezt a költséget felszámítsák - tudom, mert a Linux terjesztésében is lehet ezt csinálni) és a postaköltség (bár ezt, máshol is elkérik, ha megrendelsz egy terméket). Összehasonlításképpen nézd meg ezt az oldalt, ahol a legolcsóbban veheted meg a Win7-et (25 ezer felett van az ára, de ez, még csak a HOME Prenium 64 bit):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!