Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet hogy a laptopom csak...

Lehet hogy a laptopom csak win7-re kompatibilis xp-re nem?

Figyelt kérdés
Eddig a laptopomon win7 volt, futott rajta rendesen a fifa11 , és a call of duty 2 is , fix 125 fps-el. Elromlott a vinyója , még garanciás volt és a szervízben kicserélték a vinyót. XP lett téve rá win7 helyett és most nagyon rosszul megy a fifa , nagyon akad... a call of duty 2 -ben pedig van 3-4 fps-em meg nagy a pingem rajta... ASUS K52F a laptopom típusa... a játékok grafikáját lejjebb vettem de úgyse jók... valaki vmi ötlet?
2012. febr. 18. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy win7-re kompatibilis és xp-re nem. Ha mégis ez lenne, telepíteni se nagyon tudtad volna.

Amúgy ez általában így van hogy XP valamennyivel nehezebben kezeli a mai játékokat mint a Win7. Szóval szerintem a válasz egyszerűen az hogy nem a gép a lassú hanem az XP gyenge a játékokhoz. Ez most az én véleményem volt, lehet más dolog van a háttér mögött.

2012. febr. 18. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy rakd rá a win7-et aztán, ha azzal is ezt csinálja, akkor XP volt a hibás, ha meg nem akkor vissza a szervizbe.
2012. febr. 18. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de erre a gépre nagy baromság volt XP-t tenni. Miért nem Win7 ment rá vissza?

Gyanítom amúgy, hogy pár drivert nem raktak fel, mert valószínűleg NINCS is xp-hez.

2012. febr. 18. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:

az asztali gépemen simán megy a call of duty 2 , pedig jóval gyengébb alkatrészekkel rendelkezik...

töltöttem le directx frissítést avval se lett jobb, meg próbáltam az integrált vidikarihoz is drivert frissiteni de azt nagyon nem is engedte...

2012. febr. 18. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden mai gepre fel lehet tenni az XP-t, de nem biztos, hogy van rá driver. Tedd vissza a w7-et, ha van rá lehetőseged, valószinüleg jobban kihasználja a geped erőforrásait.
2012. febr. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!