Lehet hogy a laptopom csak win7-re kompatibilis xp-re nem?
Olyan nincs hogy win7-re kompatibilis és xp-re nem. Ha mégis ez lenne, telepíteni se nagyon tudtad volna.
Amúgy ez általában így van hogy XP valamennyivel nehezebben kezeli a mai játékokat mint a Win7. Szóval szerintem a válasz egyszerűen az hogy nem a gép a lassú hanem az XP gyenge a játékokhoz. Ez most az én véleményem volt, lehet más dolog van a háttér mögött.
Ne haragudj, de erre a gépre nagy baromság volt XP-t tenni. Miért nem Win7 ment rá vissza?
Gyanítom amúgy, hogy pár drivert nem raktak fel, mert valószínűleg NINCS is xp-hez.
az asztali gépemen simán megy a call of duty 2 , pedig jóval gyengébb alkatrészekkel rendelkezik...
töltöttem le directx frissítést avval se lett jobb, meg próbáltam az integrált vidikarihoz is drivert frissiteni de azt nagyon nem is engedte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!