Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem pc kompatibilis diktafont...

Nem pc kompatibilis diktafont lehet-e pc kompatibilissé tenni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatlanságból nem acélnak megfelelő diktafont vettem. Olympus vn-7600 nevű. De használható hozzá Ka-333 nevű adatkábel. „A KA-333 audió kábel egyik végét az egyik diktafon fülhallgató csatlakozó aljzatára, másik végét a másik diktafon audió bemeneti csatlakozó aljzatára csatlakoztatjuk. Így átjátszhatjuk a hangfelvételeket kazettára vagy CD-re, illetve PC-re.” A fő kérdés talán az, hogy egyáltalán a ka333-assal átvinné-e az adatokat? nem tudom kipróbálni, mert 5000 Ft nem szánok a kipróbálásra. Üzletbe nem tudok menni, ezért rendeltem net-ről a diktafont is.

2012. febr. 3. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem írj az Olympus támogatásának a kérdéseddel. Pont az ilyenekre vannak.
2012. febr. 3. 11:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm.Valóban felhívtam őket.És a válasz az, hogy lehet átjátszani, de az minőségi romlást okoz s addig tart mint a hangfelvétel.
2012. febr. 3. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!