Segítség! Ez mindíg így lessz?
Egy pár napja a gépem kikapcsoláskor frissítést kér. Amikor elkezdi akkor egyböl 8/8 al kezdi és nem kapcsol ki mulkor hagytam 1,5 órán át és ne kapcsolt le ami miatt sajnos csak a táp főkapcsolójával tudok segíteni.
Mi lehet vele?és Hogy tudnám megcsinálni?
Ha szügséges hagyd egész éjjel bekapcsolva
a táp főkapcsolóját pedig ez esetben felejtsd el bőven elég ha hosszan nyomodd a géped bekapcsoló gombját
mert ha a főkapcsolód használod márkásabb tápoknál pl "codegen" hirtelen meguorhat a feszültség ami az alaplapod vesztét okozhatja.
Ha nem történik semmi a frissítés kötben javaslom hogy töltsd le a legfrissebb Windows verziót általában
torrenteken fönt szokott lenni az aktuális vagy legújabb windows ami már a legtöbb frissítést tartalmazza SP1-el együtt
"Ha nem történik semmi a frissítés kötben javaslom hogy töltsd le a legfrissebb Windows verziót általában
torrenteken fönt szokott lenni az aktuális vagy legújabb windows ami már a legtöbb frissítést tartalmazza SP1-el együtt
"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ha a kérdezőnek legális operációs rendszere van?
Nehogy nekiállj letölteni valami drótozott telepítőt!
Persze, mert nem veszed észre, hogy pl. botnet-hálózat tagja vagy.
Ha nem veszed meg az operációs rendszert, akkor se ne torrentről szerezd be.
Szerezz megbízható forrásból telepítőt!
@kérdező:
Még ne állj neki újratelepíteni.
Nem tudom.
Ha valóban érdekel, hogy honnan szerezhetsz be gyári, érintetlen telepítőt, akkor küldök PM-et.
Jah bocsi szerintem én értettelek félre :)
én a drótozott alatt azt értettem hogy "tákolt" tehát a frissítéseket nem tartalmazza gyárilag
Köszi amúgy nem kérek PM-et mert szerencsére semmi bajom nincs ezzel a rendszerrel és átmegy a vizsgálatokon is tehát nem szeretnék más rendszerrel kísérletezni :)
Windows Xp Professional 2002 SP3
Másolt Xpm van "megbízható forrásból"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!