Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig otthon ülök lessz barátnöm?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 16:04
1/28 anonim válasza:
Szerintem erre a kérdésre te magad is tudod a választ, különben nem raktad volna fel.
2/28 anonim válasza:
Ha mindig otthon ülsz, legalább helyesen írni megtanulhatnál.
3/28 anonim válasza:
lesz majd álmaidban. vagy egy guminőt elnevezel valakinek...
4/28 anonim válasza:
ájzisz nem gumi nő légáteresztő latex XD [v nem így hívták ?:D]
19F
5/28 anonim válasza:
most komolyan, mit vársz, ha mindig otthon ülsz?!
6/28 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném csak nekem meg barát kéne. Nem valószínű. Nagy szerencse kéne, hogy összejöjjön neten.
7/28 anonim válasza:
Ha otthon ül akk nemtud guminőt venni :D de ott a WoW :D csajozz be :P sőt jobbat mondok......neked tudok egy hihetetlen pasit is ajánlani ;)
8/28 anonim válasza:
hát ott a csávó :D hajrá csak aztán le legyen abból veszekedés h a warri üti a sámit :D
19F
9/28 anonim válasza:
Erre ott az iskola,ha beakarsz csajozni,középsuliba szeriintem van rá lehetőség..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!