Hogyan kell a Windowsot újratelepiteni? Most eredeti Vistám van de gondolkodom a Winidows 7-en. Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázhatná a telepitést részletesen lépésről lépésre. Előre is köszi:)2012. febr. 14. 12:18
11/11 anonim válasza:
Nekem is vistám van de én azt mondom az internetröl nem érdemes letölteni a windowst kitudja miböl van az összerakva megbuherálva az eredeti meg még is eredeti . Nekem is raktak fel win 7 letöltöt verziót vistát is de nem voltak az igaziak , az eredeti viszont megy rendessen én azt rakatam fel egy számitógépes bolt szervizébem mert én nem értek a telepitéshez , meg tényleg mi van ha az embert mégbüntetik a lopot windows ért ? Elkel gondolkodni ezen de mindenki maga felel azért amit elkövet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!