Hogyan kell a Windowsot újratelepiteni? Most eredeti Vistám van de gondolkodom a Winidows 7-en. Melyik a jobb?
Jobb, de szerintem nem annyival, hogy emiatt megvásárold. Az újratelepítést egyébként sem árt ha segítséggel teszed meg (ha életedben először csinálnád), ennyi macerát meg nem ér.
De most sokan rám fognak cáfolni, akiknek tizedmásodpercek is nélkülözhetetlenül fontosak... :)
Köszi szépen:)
Még annyit hogy a BIOS*ban hogyan tudom beállitani hogy cd-ről bootoljon?
Ha letölteni szeretnéd, akkor komolyan érdemes újragondolni az egészet. Nyersz egy pici teljesítményt, és komoly kockázatot vállalsz. Egyetlen illegális Windows-ért is komoly pénzbüntetésre, és jogi procedúrákra is számíthatsz (ez több százezer forintot jelent).
Nem vagyok álszent, tudom, hogy az embereknek nincs pénze a tíz-húszezer forintos játékokra, de ha van egy megvásárolt Vistád, az teljesen jó mindenre. Ha egy játék lassú, a Windows 7-től nem lesz számottevően gyorsabb, nem azon fog múlni, hogy fut-e vagy sem.
A leveled alapján nem tűnsz a haverok előtt menőzni akaró vérpistikétől, aki hiszériás rohamot kap, ha nem a legújabb Windows van a gépén, javaslom, dönts megfontoltan.
Aki meg azt mondja, hogy "Á, hozzá ugyan ki megy ellenőrizni!" annak csak annyit mondok: elég ha egy osztálytársadat/ellenségedet beijesztik ha elkapták, és meglengetnek egy kis kedvezményt ha feldob pár nevet, máris örömmel fogja mondani a TE neved és lakcímed, hogy TE másoltad neki az XY játékot - és akkor bajban vagy.
Nem akarlak én ijesztgetni, de ha ki kell csengetni a 100-200 ezer forintot, akkor nagyon bánni fogod, hogy miért nem költötted azt a pénzt inkább más, okos dolgokra, és hagytad a Vistát a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!