Miért melegszik túl állandóan a laptopom?
Ilyen laptopom van, júniusban lesz 2 éves:
Egyedüli játékként a sims 3-at nyomatom rajta, full grafikával (mielőtt valaki lehurrogna, nő vagyok). Korábban is ment a hűtése, főleg több órás játék után, de mostanság igen hamar rákezdi, és van hogy alig fél óra játék után kikapcsol a noti...
Pár hónapja azt vettem észre, hogy nem folyamatosan megy a hűtés, hanem pár mp-ig néma csönd, aztán nagy hangon fújat, majd megint kussol, mintha akkor egyáltalán nem hűtene. Ez normális?
Egyik nap kifújattam belőle a port, bár nem volt vészes, akkor úgy éreztem, mintha jobb lenne, de most megint káosz van. Úgy tudom, nem egy vészes játék a sims 3, hogy ne kéne elbírnia ennek a laptopnak, akkor mégis mi a baja?
Segítene rajta, ha bővíttetném a hűtését, vagy hűtőlapot vennék alá?
én a notim alá vettem egy hütőt, sokat segített a proci hűtésén
szerintem neked sem ártana egy
kb 5 rugóba kerül
Nos még garanciális a laptopom, így nem akartam magam megbütykölni, csak kívülről fújattam meg. Persze gondolom, el nem ér annyit, mintha normálisan szét lenne szedve és úgy, de én annak nem merek nekiállni, mert szétszedésben jó vagyok, csak össze ne kelljen rakni utána. :D
De gondolom, számtech boltban megcsinálják az ilyesmit, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!