Az EXPLORER. EXE váratlanul leállt. Mit tegyek? (Bôvebben
lent)
Figyelt kérdés
Ma lèpett fel a problem. Ràdugom a telòm,(android) bekapcsolom az USB-tàrolòt, ekkor automat beolvassa a gèp, de ekkor kiirja a fenti problèmàt meg hogy adatok valszeg elvesztek stb..van 2 lehetôsèg hogy hibajelentès küldèse vagy mègse..ràkattanok a mègsère mire ùjraindul a gèp. Akàrhànyszor ràdugom a telòm ezt csinàlja. Mellesleg minden elôzetes jel ès vilàgosan làthatò ok nèlkül is ùjraszokott indulni ami mostmàr az ôrületbe kerget. Mi a megoldàs ha van? köszi
2012. febr. 11. 14:26
1/8 anonim válasza:
XP-ben bugos az USB driver, ez nem újdonság. Szabadulj meg tőle, lejárt az ideje régen.
Minden frissítés fent van amúgy?
2012. febr. 11. 14:32
2/8 A kérdező kommentje:
de eddig nemvolt semmi baja ès minden frissìtès rajtvan/volt mert most telepìtem ùjra. a vàratlan ùjraindulàst lehet összefüggèsbe hozni a videòkàrtyàval? mert ez egy igen règi gèp, cszni szokott rajta az öcsèm lanba velem, de mikor belèp a cs-be (1.6) akkor a gèp ùjraindul.
2012. febr. 11. 14:39
3/8 anonim válasza:
Ha mostanság lett újrarakva, akkor talán nincsenek rendesen felrakva a driverek.
Mindegy, kékhalált ilyesmi nem okoz. Én megnézném a RAM-ot, a hőmérsékleteket, a ventillátorokat stb.
2012. febr. 11. 14:42
4/8 A kérdező kommentje:
minden megnèztem. jò videòkàrtya-hûtès, a hômèrsèlet-újraindulàs ki van kapcsolva, szal ha a gèp làngolna akkor sem indulna ùjra. a RAM-on mit kellene megnèznem?
2012. febr. 11. 14:45
5/8 anonim válasza:
A hőmérséklet megnézése alatt azt értettem, hogy megnézed, hogy hány fokos a CPU, GPU, chipset stb. Az újraindulást hiába kapcsolod ki, ha a melegtől instabillá válik, akkor úgyis újraindul. A memóriát ezzel teszteld: [link] Letöltöd, kiírod újraírható CD-re vagy pendrájvra, és erről bootolod a gépet.
2012. febr. 11. 14:54
6/8 A kérdező kommentje:
Current System Temp. 26°C
Current CPU Temp. 33°C
Shutdown Temperature : Disabled
Chipsetet nemtom holkell megnèzni, viszont ezt a memtestet kipróbàlom..köszi :) am ha baja van akkor mi lehet az? lehet hogy az ùjratelepìtès megoldja majd meglàtjuk
2012. febr. 11. 15:03
7/8 anonim válasza:
Az a system temp a chipseté, vagyis a 26 fok. Jó az összes.
Arra kérdésre, hogy mi van a driverekkel, még nem válaszoltál. Az alaplap gyártójának a honlapjáról le kell töltögetni őket, és felrakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!