Miért van az hogy a gép be bootol, de viszont az explorer, nem indul el!?
Figyelt kérdés
Probálom a feladatkezelövel /ctrl-alt-del/ mert az be jön, és hogy uj feladatnak az nyissa meg az explorer-t de ugy se jó, de viszont pl. a chrome-t azt meg lehet nyitni. Nem értem :/2012. febr. 7. 12:24
1/9 anonim válasza:
pl. vírusod van, ami nem engedi elindulni..
gyalulás, oprendszer újrahúz
2/9 anonim válasza:
Használd a Chrome-ot, jobban jársz. :)
Valahogy lehet sérült a cucc, frissíteni próbáltad esetleg?
3/9 anonim válasza:
Explorer-t vagy iexplorer-t akartál indítani feladatkezelőből? Előbbi a windows intéző és utóbbi a böngésző :P
4/9 A kérdező kommentje:
igen, explorer, nincs se asztal, se tálca sámmi
2012. febr. 7. 12:40
5/9 A kérdező kommentje:
elsö válaszoló! meg probálok inditatni egy virus irtót, ha változatlan akkor k.o.?
2012. febr. 7. 12:46
6/9 A kérdező kommentje:
vagyis a k.o. alatt értem az ujra rakást...
2012. febr. 7. 12:46
7/9 anonim válasza:
próbálhatod a vírusirtást, hátha bejön..
mély, vagy teljes vizsgálat..
nem tudom hogy ha nemfut az explorer.exe-d, az mennyire befolyásolja pl az antivirnyát, de gyanús hogy annak akadályozására is jó
az a tapasztalat, hogy hamarabb újrarakja az ember, mint bohóckodjon vele, esetleg egy rendszervisszaállítást is eszközölhetsz
8/9 anonim válasza:
vagy javítást az xp telepítőről, úgy vettem az-od van.. csak szépen Magyarul.. :)
Sok sikert.
9/9 A kérdező kommentje:
igen a rendszer vissza állitás azt meg probálnám, de feladatkezelöböl hogyan lehet?
2012. febr. 7. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!