Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik lehet ez a régi horror...

Melyik lehet ez a régi horror játék?

Figyelt kérdés

Arra emlékszem csak, hogy egy csajjal kellett játszani és akárhova ment, mindenhol valami megijesztette és már az ijedtség is vont le az életéből. Ha megálltam vele egy helyben, akkor pedig stabilizálódott a szívritmus, tehát nőtt az élet és ha találtam patikát, ott is lehetett kötszert, meg hasonlókat venni. Fegyvere nem nagyon volt, de ütni (vagyis pofozni) tudott. Nem véres játék, az volt a lényeg, hogy beszarasson.

Kicsiként rettegtem ettől a játéktól, de most hátha nem. Kb. fél éve keresem. A gépigénye szerintem 512 GB RAM alatt lehetett, és Silent Hill-szerű nézetes volt, továbbá inkább 2000 előttire tippelek.

2012. febr. 11. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha nem írod le hogy csajjal kell menni meg régi akkor azt mondom Anesia dark descent :D
2012. febr. 11. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos elég haloványak már az emlékek. Kb. 10 éve játszottam vele és most vagyok 20.
2012. febr. 11. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:

nem tudom sajnos

de az általam említett játékot minden képp próbáld ki

ha az féleémetes volt akkor ezen besz@rsz

Ha játszottad a Penubra-t akkor nem kell bemutatnom ez is hasonló mint amit említettél de eddig ez a legparásabb horror amit valaha nyomtam :D

2012. febr. 11. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amnesiatól beszarsz!!! Attól nincs horrorabb játék! Nagyon durva főleg ha éccaka jáccol!:D
2012. febr. 11. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
nálam a top1 a phantasmagoria volt...
2012. febr. 14. 23:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, de engem tényleg csak az általam keresett játék érdekelne, tehát nem valamilyen horror játékot keresek, hanem azt, amiről írtam. Mély, beszarós emléket hagyott bennem, amit nem lehet helyettesíteni.
2012. febr. 15. 19:31
 7/7 anonim válasza:
Szia ez a.....Sillent hill 2
2016. ápr. 19. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!