Milyen jó horrorisztikus játékokat ismertek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nem nagyon találtam kiemelkedően jó horror játékot pc re. Elviselhető gép irhattok keményebb gameket is.
pl. megtetszett az Alan wake- erre nincs pc re.
crysis, cod, nem horror, ami nagyon jó volt az a metro2033.
kb ilyesmit tudtok mondani? Nagyon köszönöm!
2012. jan. 20. 17:08
1/6 anonim válasza:
Az Amnesia zseniális. 2011 egyik legjobb játéka.
3/6 A kérdező kommentje:
A doom-ből meg az AvsP-ből esetleg az új részek jöhetnek szóba, mert ezeknél a grafika tönkreteszi a játékélményt.
2012. jan. 20. 17:51
6/6 A kérdező kommentje:
A dead spacet már játszottam, az amnesiáról meg nem hiszem el hogy ez lenne a legjobb horrorjáték! Fekete az egész kép és 3 óra után már ki kellett kapcsolnom mert már eluntam, pedig ez ritka játéknál. Amik emlitésre méltók voltak: dead space, S.T.A.L.K.E.R, dead island az egy fos lett, nemtom hogy ronthatták el ennyire.
2012. jan. 29. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!