Meg lehet olajozni a tápegység ventilátorát?
Figyelt kérdés
Másfél hete volt szervizben a gépem, akkor cserélték is a processzor hűtőjét, és biztos, hogy csináltak valamit a táp hűtőjének is, mert alig lehetett hallani, ha bekapcsoltam. Most meg nem vészesen, de ahhoz képest, amilyen volt, zavaróan hangosan működik. Meg lehet ezt olajozni valamivel?2012. febr. 10. 19:14
1/6 anonim válasza:
Én az olajozást nem ajánlóm,mert az elektromos dolgokat nem nagyon szokás csak úgy olajozni,mert egyes körülményekben az olaj károsodást is okozhat ... Inkább csak vegyél füldugót !
Amúgy szerintem az a baja,hogy most nagyobb benne a feszültség.
2/6 anonim válasza:
Vagyis kicsi az ellenállása a hűtőnek sztem.
4/6 anonim válasza:
Ha kikopik a ventillátor csapágya akkor por kerül bele.Ha kifújatják a port akkor zörögni kezd.Olajozni se a golyós se a csúszócsapágyat nem szabad mert az olajban sokszor áramot vezető adalék van és egy olajcsepp lehet hogy épp a legdrágább alkatrész teszi tönkre.
5/6 anonim válasza:
nem szabad olajozni mert több kárt csinál mint hasznot
sajnos mivel nem valami erős a ventillátor motorja egy idő után ragadni fog és leég
cserélj benne ventillátort amit PC üzletben árulnak 1-2000Ft-ért az is jó hozzá csak a méretét kell tudnod
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Múltkor azt mondták, hogy ventilátort külön nem cserélnek, csak tápot egyben, de arra sajna most nincs pénzem, más üzlet meg nincs erre. Hát akkor marad ami most van...
2012. febr. 11. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!