Hogy lehet össze kötni a sz-gépet és egy hagyományos tv-t?
A következőt szeretném:)Van egy számító gépem és egy hagyományos Tv azt szeretném hogy amikor filmet nézek a gépen akkor ne a monitort kelljen bambulnom mert ki ugrik a szemem hanem hogy ami gépről megy azt a Tv képernyőjén lássam:)Nem vagyok egy zseni ezért lehet butaságokat fogok írni kérdezni:D
Elmentem egy boltba és elmondtam mit szeretnék és adtak egy olyan kábelt aminek az egyik fele scart vagy paraszt nyelven 100 lábú a másik fele meg olyan mint a monitoromnak a dugaja ezért a vett kábelt bedugtam ma gépen a monitor helyére a scartot avagy 100lábut meg a tv be értelem szerűen de se kép se hang mit rontottam el?nem tudom milyen video kari van a gépben vagy mi van benne és mi nincs:(
1. A TV-t átállítottad, hogy a SCART bemenetről vegye a jelet?
2. Itt mindent megtalálsz, majd biztos jönnek szakik is, akik részletesen értelmezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!