Mi lehet a baj? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Éppen sorozatot konvertálok .mkv-ből .avi-ba és néhány rész mindig csak kb. 90 megás lesz, pedig az .mkv fájlnál a méret normális (kb. 500 mega). A többi résszel semmi probléma, normálisan átkonvertálja, de amit nem, az kb. 5 perc után leáll, ha lejátszom...Tudja valaki, hogy miért van ez?2012. jan. 30. 19:39
1/2 Y-Cápa válasza:
Lehetséges, hogy rossz a konvertáló, de nem biztos. Velem is volt hasonló probléma, csak akkor meg tudtam nézni, viszont a Windows Movie Maker-be nem tudtam beimportálni az .AVI fájlomat.
Azt próbálhatod meg, hogy más formátumba konvertálod át.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, valószínűleg a fájl volt rossz, más formátumba is átkonvertáltam, de ugyanez volt a hiba. letöltöttem máshonnan, azt már sikeresen átkonvertálta a prog.
2012. jan. 31. 17:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!