BIKA98 kérdése:
Mióta újratelepítették a gépem, azóta lassú, miért?
Figyelt kérdés
A Counter Strike 1.6-on játszom már rég óta, de mióta újratelepítették azóta belassult a gépem is! A számítógépem: Inte(R) Celeron(R) CPU 440 @2.00 GHz, 2.00 GHz, 960MB RAM, Windows XP 2002-es verzió.Ja és amikor újratelepítettek, Avast-ot tettek rá, azelőtt Nod32 volt, és még azelőtt valami Security Smart. Remélem tudtok segíteni, mert a két újratelepítés óta nem valami gyors a gépem, és ez befolyásolja játékot is, ami szaggat és lassú. Előre is köszönöm a válaszokat.2012. jan. 30. 18:36
21/33 A kérdező kommentje:
A videokártyám ez: VIA Chrome9 HC IGP Family
2012. febr. 13. 14:49
22/33 A kérdező kommentje:
Na, feltelepítettem azt amit küldtél, de a gépem nem fogadja el... azt írja, hogy újraindítom-e, és újraindítottam, és nem engedi,hogy bekapcsoljam, akkor valahogy bekapcsoltam, de nem fogadta el, hogy azokat feltettem a gépre, s nincs rajta... mit tegyek?
2012. febr. 13. 14:54
23/33 nrrolli válasza:
akkor valószínű hogy más via chipseted van
mindegy akkor azokkal ne törődj via 4.1 et letudod törölni a
programok telepítése és törlésénél
nem laptopod van véletlen??
24/33 A kérdező kommentje:
Neeem... már letöröltem :D várom az utasításaidat... köszi :D
2012. febr. 13. 15:13
25/33 nrrolli válasza:
:D
Ha kiírod a neved segítek de ennyi idő alatt már magad is rájöhettél volna
Nem válaszoltál a kérdésemre
Laptopod van??
27/33 A kérdező kommentje:
Nem, nem laptopom van :D amúgy a nevem Mátyás Zalán :D
2012. febr. 13. 18:04
28/33 nrrolli válasza:
Tanácstalan vagyok jó lenne az alaplap pontos típusa
29/33 A kérdező kommentje:
Azt hol tudnám megnézni?
2012. febr. 14. 19:29
30/33 Toborc válasza:
Driver Genius Professional 11 et letöltöd, felrakod és "Driver Scan" kiválasztja a drivereket ami a gépednek kell, leszedi és utána felrakod enyni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!