Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik call of duty ajánjátok,...

Melyik call of duty ajánjátok, hogy megvegyem?

Figyelt kérdés
Melyik call of duty ajánjátok, hogy megvegyem? 1,2,3,4,9 már megvan:) tehát melyiket vegyem meg 5,6 vagy 7 részt? Melyik a legjobb ezek közül?:)
2012. jan. 29. 21:44
 1/7 xvale válasza:
9??????????????meg nincs is csak 8 de ha azok kozul akarsz sztem 7(black ops)mert eleg jo a multi meg minden csak jo gep is kell hozza:)
2012. jan. 29. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen a konfigod?
2012. jan. 29. 22:43
 3/7 anonim válasza:
Személyes tapasztalatból ( meg pár haver visszajelzéséből) mondom hogy a Black Ops-t NE vedd meg, ha szereted a jó öreg codot, mert teljesen eltér az eddigiektől a multija is meg mindene. A 6-ot ajánlom.
2012. jan. 29. 23:44
 4/7 A kérdező kommentje:

(-at akartam írni, hogy az van meg:) sory, azért feltétlen ezek közül szeretnék mert mint írtam a többi megvan. tehát 5,6,7 közül valamelyiket.(jah és a 8at is viszi a gépem, tehát valszeg a többit is vinné:)) ha nem biztos, akkor esetleg bemásolom a gépem adatait...

Csak ez a baj, hogy mindenki mást mond.

2012. jan. 30. 07:17
 5/7 A kérdező kommentje:
ez a tetü 8 as billetyű olyan nehezen ütődik ba!!:S 8*
2012. jan. 30. 07:18
 6/7 xvale válasza:
sztem ha viszi a 8ast akkor azt mert most tuti,h azon multiznak a legtöbben
2012. febr. 6. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nekem a 6 megvan eredetiben. Ha akrsz játszani akkor írj. de egyébként meg szar az összes a négy meg az új a jó.
2012. febr. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!