Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Grand Theft Auto IV kódok a...

Grand Theft Auto IV kódok a telefonba de hogyan?

Figyelt kérdés
nekem egyszerűen nem lehet beírni semmit segítsetek legyetek szívesek köszönöm
2012. jan. 28. 11:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm de nekem elegem van a gta4 ből törlöm a ge.ibe
2012. jan. 29. 16:35
 12/23 A kérdező kommentje:
ennyit szenvedni azért hogy használhassak pár csalást nem ér annyit az egész játék
2012. jan. 29. 16:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok hogy ennyit sem vagy képes elintézni, asszem nem is vagy érdemes a játékra, aki ennyire is rohadt az játsszon valami gagyi szarral amit még a húgom is el tudna indítani. Sok sikert az élethez, álj mindenhez ilyen pozitívan és szorgalmasan, majd lesz hely a munkaerőpiacon!
2012. jan. 29. 18:01
 14/23 anonim válasza:

4. vagyok.

az előző válaszolóval teljes mértékben egyet értek...

ugyan ezt akartam írni énis..

sajnos egyre többen vannak olyanok akik megsem próbálják csalás nélkül vinni és élvezni a játékot...

pl a képen látható ruháról és környezetből azt látom hogy még NAGYON az elején vagy és máris csalni próbálsz...

én 2,5 napja telepítettem a játékot és most játszom vele életemben először és csalás nélkül az 51 küldetésből 34 már meg van...csalás nélkül és mondom először játszok vele...

de amúgy töröld le nyugodtan szerintem sem érdemlik meg az ilyenek hogy játszhassanak vele. ;)

2012. jan. 29. 20:36
 15/23 A kérdező kommentje:
héj én nem is akartam végig vinni csak pár kocsi kód érdekelt erre nekem estek egyből ketten gratulálok
2012. jan. 30. 09:25
 16/23 A kérdező kommentje:
melesleg letöltöttem a Patch-eket de az utolsó és az az elölti a telepítésnél aszt írja előbb frissítsem meg volt az is és úgy is aaszt írja és így meg is szakad a telepítése nem adtam fel csak nagyon ideges voltam gondolom kétnap kínlódás után ti is azok lenétek főleg ha tudjátok hogy elvileg 10 perc lenne az egész.
2012. jan. 30. 09:30
 17/23 anonim válasza:

megint a 4. vagyok...

és am ha nem akartad végig vinni még csalással sem az meg még rosszabb

2012. jan. 30. 13:59
 18/23 A kérdező kommentje:
most öljem meg magam mert csalni akartam egy játékba Jézusom
2012. jan. 31. 08:06
 19/23 A kérdező kommentje:
várj most értelmezem rendesen hogy mit írtál én eszt úgy értettem hogy kóddal nem akartam végig vinni de jó lett volna bohóckodni benne ennyi téma lezárva nem magyarázkodok senkinek sem .
2012. jan. 31. 08:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Én az ötödik vagyok, félre ne érts, nekem nem az volt a bajom hogy csalni akartál, és semmi hasonló. Én azt mondtam (később), hogy ha nem vagy képes annyi energiát belefektetni a játékba, hogy felpatcheled, ami tulajdonképpen a saját érdeked, és nem halnál bele, akkor nem vagy méltó rá hogy játssz egyáltalán a játékkal, mert senki más nem tudja megoldani a problémád helyetted, és ha mi vesszük az energiát hogy megpróbáljuk megtalálni a probléma forrását, akkor ha egy javaslat kikísérletezése több időt vesz igénybe egy percnél, akkor te ne mondjad itt nekünk hogy nem éri meg, mert akkor mindenki más is szarik bele. Amúgy semmi bajom veled, és nem ítéllek el a kód használata miatt, mivel a kód miatt alapból nem is lehet kivinni a játékot 100%-ra és ez így is van jól.
2012. jan. 31. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!