Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A telefonba való memórikártyát...

A telefonba való memórikártyát hoa tudom rakni a számítógépben?

Figyelt kérdés
Van a memóriakártyához egy ilyen nagyobb adapter! ezt ugy tudom a számító gépbe lehet berakni, csak nem tudom hova!
2011. dec. 5. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy kártyaolvasóba tudod berakni, ami USB-n keresztül csatlakozik a géphez.

[link]

Ha van bármilyen eszközöd, ami képes a memóriakártyát kezelni, és csatlakoztatni tudod a géphez, akkor az is működhet kártyaolvasóként (telefon, fényképező, médialejátszó, stb).

2011. dec. 5. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2011. dec. 5. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:
esetleg... azért kérdeztem mert hogy: vettem egy telefont(samsung galaxy mini) és az adatkábelt ha csatlakoztatom a géphez akkor semmi. ehez valami program kéne?( zenét szeretnék rárakni a telefonre)
2011. dec. 5. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A telefonban nem kell beállítani a kapcsolatot (adatátvitelre, vagy háttértárnak)? Mert hiába kapcsolódsz, ha telefonon nem engedélyezted a kommunikációt. Ezekben a módokban elvileg semmi nem kell. Első kapcsolódáskor telepíti a drivert magától, és onnantól kezdve önálló partícióként látod a memóriakártyát (és/vagy belső memóriát).
2011. dec. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!