Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy Wifi USB-s adapter működés...

Egy Wifi USB-s adapter működéséhez mi szükséges még?

Figyelt kérdés

Ha egy PC-hez csatlakoztatok egy Wifi USB-s adaptert, kell még valami ahhoz, hogy tudjam venni a jelét Mobilról?

Vagy csak simán, rádugom, mint egy USB-t, telepítem a driver-t és már el is érhetem a jelet?

2012. jan. 27. 08:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Adó és vevő.

A Wifi Router átalakítja lényegében a kábeles netet Wifi jellé, amit a (jelen esetben) mobil tud fogni és így netet használni.

A router antennája az adó (adnak hozzá alapból) a telefonban pedig szintén alapból be van építve a vevő készülék (már amelyikbe, neten adatokat tudsz róla keresni, de az újabbakban már mindben van)

2012. nov. 4. 08:37
 12/13 P.O.C. ***** válasza:
Wi-Fi routernél teljesen alap, hogy egy teljes érték Wi-Fi AP -t kapsz hozzá integrálva antennával együtt. Én külön USB/PCI/PCI-E adapterre étetettem amivel fogod a jelet, na az nincs benne.
2012. nov. 4. 08:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen én is az adapterre értettem.

És te milyen házban laksz? Mármint panel vagy családi? és hány fal választ el a wifitől? Mert én panelba lakom és van 2 főfal:s

2012. nov. 4. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!