Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy Wifi USB-s adapter működés...

Egy Wifi USB-s adapter működéséhez mi szükséges még?

Figyelt kérdés

Ha egy PC-hez csatlakoztatok egy Wifi USB-s adaptert, kell még valami ahhoz, hogy tudjam venni a jelét Mobilról?

Vagy csak simán, rádugom, mint egy USB-t, telepítem a driver-t és már el is érhetem a jelet?

2012. jan. 27. 08:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem kell semmi bedugod telepited es mehet
2012. jan. 27. 09:00
 2/13 A kérdező kommentje:
És mobilról is tudom fogni a jelet?
2012. jan. 27. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Pontosan mit szeretnél?
2012. jan. 27. 09:08
 4/13 P.O.C. ***** válasza:

Ha nettezni akarsz a telőról, ezerszer jobban jársz ha Wi-Fi router -el osztod meg az Internetet. Nem sokkal drágább az adapternél.

Adapter esetén, a gyártó saját szoftverével kell beállítanod az Access Point módot. Ami egyrészt nem túl egyszerű, másrészt a működés sem garantált. Ráadásul a gépnek folyamatosan mennie kell, ha a telóról akarsz netezni.

2012. jan. 27. 09:28
 5/13 A kérdező kommentje:

A PC-ről küldött Wifi jelet fogni, Mobillal.

(Kábeles netet használok...)

2012. jan. 27. 09:29
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez a gondom, én is így szeretném csinálni:)
2012. nov. 2. 21:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Azóta már megoldottam.

Vattem egy Wifi Router-t (TP-Link WR741ND - cserélhető antennás, de a dobozban lévő antenna is kitűnően működik, meglepően nagy a hatósugara - 4.000 + 990 postába került)

A mellékelt telepítő CD-t, beteszed a meghajtóba, indul a telepítés (ábrákkal illusztrálva a Router pontos csatlakoztatását a Modemhez és PC-hez)

5 év garancia van rá.

2012. nov. 2. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
és hány jelfogót vagy mit adtak hozzá? (amit a gépbe kell csatlakoztatni)
2012. nov. 3. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Az a baj különben, hogy én is nem rég vettem egy routert, csak az nem wifis. Meg szüleim nem akarnak wifiset.
2012. nov. 3. 14:34
 10/13 P.O.C. ***** válasza:
Wi-Fi adaptert nem adnak hozzá.
2012. nov. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!