Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vaterán átvertek, de megvan...

Vaterán átvertek, de megvan az összes telefonos beszélgetés. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Hello!

Múlt héten rendeltem egy telefont, az eladó egy ideig győzködött, állítólag fel is adta a csomagot, de azóta nem veszi fel a telefont. A telefonbeszélgetések rögzítettem, szóval megvan szinte minden beszélgetés és természetesen az e-mailek is megvannak. 80.000Ft-ról van szó. Az eladót kinyomoztam, fényképem is van róla, amin feltehetően tényleg ő szerepel. Kiderült, hogy fórumokról is kitiltották, gondolom pont ilyen miatt.

Mit tudok tenni? Tehetek feljelentést? 17/F

2012. jan. 25. 16:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
jelentsd föl az illetőt és vidd magaddal az összes bizonyítékot hangfelvételt, levelezést stb, amid van. ha a rendőrség előkerítette és egy találkozás alkalmával nem rendezi az adósságát az illető, akkor jön a bírósági tárgyalás.
2014. dec. 6. 19:56
 12/12 anonim válasza:
a vaterából két negatív értékelés után állítólag kitiltják az embert. olx-ben is vannak ám ilyen telefon-csalók meg a jófogáson is.
2014. dec. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!