Pedomaci :D kérdése:
Partíció gondok!?
Figyelt kérdés
Újratelepítettem a gépet kettéosztva a hdd-t C,D meghajtóra de feltelepítés után a gép nem látja a D partíciót. Kérdésem a következő:Újra kell telepíteni vagy visszalehet hozni a D meghajtót?(Windows7)2012. jan. 23. 17:08
1/11 anonim válasza:
Tedd be a Windows lemezt indítsd el a telepítőt és amikor a meghajtók részhez érsz hozz létre egy d partíciót az alapértelmezett mérettel formázd le és nyomj resetet
2/11 anonim válasza:
Friss mindkét partíció? És az oprendszer milyen?
3/11 anonim válasza:
Ja az oprendszert írtad.Bocs nem figyeltem.
4/11 anonim válasza:
Format cé a tuti megoldás. A Windows 7 meg (még) elég nagy rakás szar, sz'al meg se lepődök.
5/11 anonim válasza:
Format cé a tuti megoldás. A Windows 7 meg (még) elég nagy rakás szar O o
6/11 anonim válasza:
Üsd be a startmenű keresőjébe annyit hogy hdd.Meg fog neked ott jelenni az hogy partíciók létrehozása és formázása merevlemezen.Ott lesz a d particiód.Arra katt jobb egérgombal és visszatudod hozni.
7/11 anonim válasza:
Zoli neked melyik windows 7 van? :D
8/11 anonim válasza:
Nekem szerencsére egyik se...XP SP3-t használok, és stabilabb a rendszer, mint hinnéd.
9/11 anonim válasza:
Az se rossz :D azért az kicsit túlzás volt hogy a windows 7 szar
10/11 anonim válasza:
Nem sokáig használsz xp-t az tuti:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!