Miért van "rendszer számára fenntartott" partíció?
Figyelt kérdés
Van egy 99.9MB-os "Rendsze számára fenntartott" nevű partíció, aminek csak 69.7MB szabad, de nincs rajta semmi, rejtet fájl sem.Formázni nem tudja a Windows.Hogyan lehet eltüntetni?Egyáltalán miért is keletkezett, mert hogy én nem csináltam ilyen partíciót, az biztos.Újraraktam a gépet és azóta van.2012. jan. 8. 19:03
1/2 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy esetleg szándékosan van rejtve az olyan felhasználók elől, akiknek fingjuk nincs mi az, és vannak olyan marhák, hogy képesek lennék emiatt törölni?
NE
NYÚLJ
HOZZÁ!
2/2 anonim válasza:
Cserepartíció, virtuális memória, a fájlrendszer naplója lehet rajta. A virtuális memória áthelyezhető, a többihez jobb hozzá sem nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!