Miért ciki ha valaki ért a gépekhez?
Érdekes kérdés. Ahogy én látom ma elfogadottabb inni(néhány éve is ez volt) mint értelmes dolgot csinálni szabad idődben. Én speciel foglalkoztam gépekkel meg ittam is, bár szerintem ezt az utat ne kövesd.
A kérdésedre meg őszintén nem tudom a választ gondlom gyerekesek. Am szvsz kicsit se ciki...(most védem magam és társaimat is :)) akik meg ezért háborgatnak küld őket a fenébe.
Valahol olvastam, és kb igaz: "kocka az az ember, aki ugyanannyit gépezik mint mi, csak utáljuk"
De lényegében, szard már le őket, akiktől anno ilyet hallottam hogy "ez meg az mekkora kocka" azok is folyton a kis facebookjukon kattintgatnak a vírusokra, aztán mennek a "kockához" sírni hogy nemjó a gépük.
szerintem az a kocka, aki az összes szabadidejét azzal tölti, hogy programokat irogat
(nem aki játszik vagy ért a hardverhez)
Az jo jatek:)
Ne erdekeljen. Kezd mainsteam lenni a gepezes es nem lesz ciki, sot mar mist is vannak konzokokkal pozolo csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!