Miért nem tudom a zenéimet módosítás szerint rendezni?
Figyelt kérdés
mert csak a képeimet tudom így, de zenéimnél már nem tudom, pedig nagyon úgy kéne, mer abc szerint rendezi, és nem tudom megnézni pl h mi volt az utsó 30 szám amit letöltöttem és olyan nehéz az összeset kibogarászni a több száz közül...2012. jan. 21. 12:36
1/6 Antimod válasza:
Milyen operációs rendszer? Milyen típusú fájlok?
Üdv!
Leftlegged Player :)
2/6 anonim válasza:
Win7 alatt ha a rendezésnél rákattintasz az egyebekre, akkor tudod aszerint is rendezni.
3/6 A kérdező kommentje:
asszem vmi windows xp 5.1-es (?) és a csatlakoztatott mp3amhnál szeretném rendezni a sima zenefájlokat, de csak olyan jön ki h előadó, album, cím szerinti rendezés, de nekem a módosítás ideje szerint kéne:S az eszközöknél meg nincs ilyen. gondolom én vagyok a hülye:D
2012. jan. 23. 12:09
4/6 anonim válasza:
XP alatt én se tudtam ilyet, lehet h nem is lehet. A microfosttól kitelik :)
5/6 Antimod válasza:
Van egy segédprogram XP-re a zenék rendezéséhez, az Audioshell névre hallgat, én azt használom, s ajánlom!
Üdv!
Leftlegged Player :)
6/6 A kérdező kommentje:
áá, köszi! letöltöttem, és már tudtam rendezni módositás ideje szerint. Isten vagy!:)
2012. jan. 25. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!