Meg lehet-e tudni, hogy egy szöveges dokumentumot megnyitottak és kinyomtattak egy adott napon, ha módosítás (nem volt új mentés) nem történt közben?
Amikor meg akarunk nyitni egy szöveges állományt, az egeret a dokumentum ikonjához emelve feljön egy kis információs panel ilyen adatokkal: típus, szerző, méret, módosítva.
Ha mentés történt, akkor egyértelmű (a módosítva dátum mutatja), de ha csak megnyitották és esetleg ki is nyomtatták, az meg lehet-e tudni?
Jobb klikk > tulajdonságok
Az adatlapon találsz egy olyat, hogy "Hozzáférés", az a legutolsó megnyitás dátumát mutatja.
A "hozzáférés"-nél szerintem az aktuális időt mutatja szerintem. Próbáld ki néhány dokumentumodnál.
Már úgy örültem, hogy megoldódik a kérdés:(
nem egészen!
jobb klikk a *.doc fájlnéven > Tulajdonságok-ra bal klikk > Általános fül:
(hozzáférés, nyomtatás stb. dátuma)
Megnéztem jó néhány doksit (és magamtól is jó helyen néztem, miután segítettél:)), de csak a rendszeridőt mutatja. Esetleg Windows függő? Az enyém XP.
Azért köszi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!