ACER laptopokról mit gondoltok? Minőségben milyenek? Mennyi probléma van velük? Megéri ilyat venni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mondta valaki, aki laptop javítással foglalkozik, hogy nagy százalékban Acereket visznek hozzá. Viszont akinek ilyen, mind elégedett vele, azt mondták nincs vele semmi baj, jól működik. Az 1 év garancia viszont nem annyira tetszik, és hát azért jópár évig szeretném használni...2012. jan. 19. 09:57
21/22 A kérdező kommentje:
a HP is jó, valóban kicsit kicsi a képernyője, de amúgy jó. vezérlőkhöz meg hozzá se tudok szagolni, szóval az most ilyen szempontból mindegy :D úgyis megnézegetem még pár helyen, HP-t is, mert eddig azt nem néztem, mert egykét helyen nagyon drága volt így azt inkább hanyagoltam.
köszi a segítséget! :)
2012. jan. 19. 21:20
22/22 A kérdező kommentje:
de am az usb3 nem alapkövetelmény :)
2012. jan. 19. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!