Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ACER laptopokról mit gondoltok...

ACER laptopokról mit gondoltok? Minőségben milyenek? Mennyi probléma van velük? Megéri ilyat venni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mondta valaki, aki laptop javítással foglalkozik, hogy nagy százalékban Acereket visznek hozzá. Viszont akinek ilyen, mind elégedett vele, azt mondták nincs vele semmi baj, jól működik. Az 1 év garancia viszont nem annyira tetszik, és hát azért jópár évig szeretném használni...
2012. jan. 19. 09:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Elsö részben leirtad mért nem jó:)

általában joban melegszenek mint töbi márka

MSI vel karöltve

legalábis "olcsób" 200 170ezer alati laptopokat nézve

aztán Acer re általában csak 1 év garancia van

2 év minimum garancia azért nem árt egy laptopnál

ha tetszenek veszel Acer t ha nem érdekel garira se figyelsz

de én acer en msi n kivül inkáb más ismerteb laptop gyártókat ajánlok (ezek is ismertek persze)

1. Lenovo, Asus,

2. Dell, HP,

3. Samsung, Toshiba

2012. jan. 19. 10:13
 2/22 anonim ***** válasza:

Ja igen garanciât is,leirtad:)

.

van olyan laptop bolţ ahol garanciát is rudsz hozá veni +1 év kb 20-30ezer ft.... hát...:)

2012. jan. 19. 10:15
 3/22 lindmayer ***** válasza:

pontosabban +2 év az 20e, tehát ott vagyunk, mint a többi gyártó, de ezt a kiterjesztést nem kell rögtön megvenni, elég ha fél éven belül veszed neg

ha acert veszel, az ne e-machines legyen, mert arra az aceres garanciakiterjesztést nem lehet használni

ugyan én sajnos ilyet vettem fél éve(bár akkor még nem tudtm hogy nem lehet garanciát bővíteni), és ihógencsak melegedett 2 óra használat után; vettem alá egy hűtőt 3ezerért, és a prociból kiáramló levegő 15 fokkal lett alacsonyabb(csak így érzésre), tehát ha acert veszel, akkor hűtőt is vegyél hozzá

de ha megmondod mennyi a keret rá, akkor ajánlnk neked valamilyen jó laptopot

2012. jan. 19. 10:37
 4/22 anonim ***** válasza:

Acer melegedés meg winchester hiba van. 3/3 ismerősömnek 4-5hónapon belül halt meg.

Dell 3év garancia :)

2012. jan. 19. 13:54
 5/22 A kérdező kommentje:

először is köszi a válaszokat. :)

150-200 ezer rá a keret; 190-ért néztem egy Acert Aspiret, Intel i5, 4 giga ram, nvidia gt540 vga, 640gb vinyó.

igazából hétköznapi használatra lenne, de egykét újabb játékkal szeretnék játszani (mass effect, elders scroll, crysis 2), de alapvetően nem játékra lesz.

2012. jan. 19. 14:22
 6/22 anonim ***** válasza:

Ezekhez a játékokhoz mindenképen be kell szerezned egy minöségi és komoly laptop hütöt 5000ft és felete

mivel Acer t ezek megfogják fözni

illetve ajánlot 20 fokos szoba hömérséklet vagy keveseb! ahol használod

ezeket bebiztisítvsa is lehet hogy túl,fog melegedni

viszont ilyen játékoknál már általában minden laptophos kel egy olcsób laptop hütö legalább

ha hoszú életü laptopot akarsz

persze mikor nem játszol lehet nem kel használni

höfigyelö programal elenörizgesd

pl. Speccy

2012. jan. 19. 15:07
 7/22 anonim ***** válasza:

Asus nak a Cool freezy s laptopjai csábítók de terhelés alat szerintem azok is melegedhetnek teszteket kelene olvasni róluk

meg Acered röl is kelene keresni

pontosan mi a neve?

2012. jan. 19. 15:10
 8/22 A kérdező kommentje:

ez egy Acer Aspire 5755G. vhol néztem egy tesztet pont a hűtésről, azt írták, nem extrém a melegedése, a procinál melegszik fel jobban ha nagyon le van terhelve (nem tudom ez náluk mit jelent).

[link]

ez a cikk.

és tudnátok ajánlani esetleg hasonló gépet hasonló áron? mert pl asust néztem, de abból cask ilyen fostalicska színekben van, a fekete már pl. egy húszassal drágább, mint a babakék (???).

a másik kérdésem, hogy az, hogy intel i5 vagy i3 az mit jelent teljesítményben? meg mi a különbség az nvidia gt540 meg az 525 között videókariban?

2012. jan. 19. 15:37
 9/22 anonim ***** válasza:

Eröl is teszteket kéne nézned

lényeg hogy i5 erösebb és gt 540 is erösebb

de viszonylag az i3 as laptopok is komolyak a videokártyájukat jól kitudják hajtani

525 ös se egy rosz vga

hát babakék asus t még nem látam:D

asus kisé drágább most elvanak szálva árak tudod 20-30 al kb. átlagban legalább

probálhatok keresni majd de 200 ba jobbat kétlem mármint i5 meg gt540 .... hát ...

2012. jan. 19. 15:49
 10/22 A kérdező kommentje:

Dell-et néztem még a laptopesztergom.hu-n. az i5, nvidia gt525, 8 giga ram, 185-ért. ezt gondoltam először, de a hátránya az, hogy nem tudnék kártyával fizetni, ami most az egyetlen opció sajnos, viszont más helyeken meg drágább. meg az Acert, Asust azért néztem, mert dizájnra jobban tetszik :)

[link]

2012. jan. 19. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!