200 giga adatforgalom összejöhet 2 megás nettel (240kb/s letöltés,60kb/s feltöltési maximum) 15 nap alatt normális használat mellett?
Figyelt kérdés
Normális használatot úgy értem hogy nem 0-24 folyamatos torrent, hanem főként böngészés időnként letöltögetni pár filmet. Illetve youtube videók nézegetése2012. jan. 18. 22:31
11/12 anonim válasza:
:S
hát de mond meg hogy te nem használod anyit:S
futtas le több ellenörzö programot
vanak online scanerek is stb...
hátha valami van
illetve vanak adatforgalóm számlálok is
valamelyik nagoyn öszetet és midnent naploz
nem én neveket most nemtudok keresni kéne neten ezek után...
.
olyan nem lehet hogy egy routeren osztoták ki netet egy házsornak vagy háznak? és ugy számítsák mintha mind te használnád:P
12/12 A kérdező kommentje:
Hú ez jó kérdés. Ilyen előfordulhat? MÁrmint hogy hiba miatt hozzám számolják az egész sorét?
Utólag gondolom már nem lehet megnézni hogy én mennyit használtam, de van vmi bevált progi ami rögzitené az adatforgalmat?
2012. jan. 19. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!