200 giga adatforgalom összejöhet 2 megás nettel (240kb/s letöltés,60kb/s feltöltési maximum) 15 nap alatt normális használat mellett?
időnként letöltögetni pár filmet. Illetve youtube videók nézegetése
ezek alapján elképzelhető,attól függ mennyi... mondjuk leszedsz 15 blu-ray-t,pár youtube vidi és meg is vagy.
csak azért kérdezem mert elvileg én ennyit használtam fel, miközben ugye napi max 12-14 órát ment a net, és 2-3 naponta egy film, vagy sorozatepizód jött le. Filmeknél is csak 1-2 cédés változatok, dvd soha
Szóval furcsállom hogy elvileg 15 nap alatt 200 giga igy összejöjjön.
De várom még a véleményeket
virus esetén előfordulhat hogy a szolgáltató azt érzékeli hogy adatforgalmam volt?
Nem értek hozzá, de ez hihetetlennek tűnik kicsit
Nem,
hanem virus csinálja az adatforgalmat
ha folyamatosan csak 20kB /s el tölt csak le alig veszed észre de könyen lehet hogy sokat rányom számolgatni kelene
virus irtót használsz gondolom szóval akoŕ aligha ez a helyet
meg feltölthetsz torentel ha fut
és az is forgalomba számít
15nap ig teljes le és feltöltési sebeségen kelet menie netednek napi 14 órát
vagyis kiszámolva:
240+60=300 (le és fel öszesen)
300*60*60*14= 15 120 000 KB
vagyis 1 perc alat 1 óra alat 1 nap alat (14 óraval számolva) enyi a net forgalmad
15GB (14,42... GB) naponta
.
15 nap alat
15*15 = 216GB
vagyis 16 gb nyi kb. öszegezve 14- 16 órányi ("1 napi")
adatforgalmat hagytál csak ki
vagyis majdnem mindég teljes szávszéleségeb használtad a neted le és feltöltésre
szóval ha te nem használtad
és torent se futot akor valami,más kártevö használta az interneted
"többen is használjátok" :D lol
hát akor ök használják el a maradék sávszéleséget álandóan
szóval valami szerver szerüség?:)
minţ láthatod lehetséges söt még kicsit keveset is használtok:p
ha folyamatosan van kapcsolt és minég netezik valaki ez idö alat akor könyen elfogy ez
föleg ha ök is torenteznek is
iĺetve honan tudod hogy enyit használtatok?
internet szolgálatató mondta hogy 200gb ment 15 nap,alat?
és ez probléma? nem,korlátlan az internet?
tudtomal nyugodtan folyamatosan terhelheted egy normális szolgálatagó netjét
ami valóban,korlátlan
ha meg nem,akor meg lekorlátoz szolgálţó ugyis
azt hogy többen használjuk úgy értettem hogy nem csak én ülök a gép előtt. Torrentet meg csak én használok, de az is néha-néha film, meg heti pár sorozat.
Én is kb igy számoltam hogy olyan napi tizenpár giga forgalom kellene ehhez a 200 gigához
De youtubeozás, böngészés, netes játékok nem ehetnének meg ennyit szerintem. Legalábbis nem kéne. Torrenten letölteni meg egész hónapba ha töltök 15 gigát, nem naponta
A net elvileg korlátlan, de a szolgáltató kitalálta hogy havi 200 giga az már túl sok használat és elveszem mások elől a sávszélt és ejnyebejnye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!